Kleding

 

De Sportsok

Het is bijna niet te geloven, maar hij komt terug van weggeweest. De witte sportsok. We zagen de sok al een aantal keer opduiken bij de skaterboys, maar het lijkt erop dat de witte sportsok toch echt een groter terrein gaat winnen. Nog niet zozeer voor vrouwen, meer voor mannen. De sok wordt gedragen in een nette schoen met de broekspijp een stukje in dunne omslagen opgerold. Waarschijnlijk wordt dit echt even wennen en wij vragen ons af of deze trend echt doorzet. De meeste mannen vinden het wel fijn dat deze trend plaatsvindt omdat de sportsok gewoon het lekkerst zit.

 

Kimono

De Kimono is helemaal terug! We zagen al de pyjama’s op de catwalks en daar hoort dan natuurlijk ook een kimono bij. Het is een out of bed look, maar dan wel doordacht en verzorgt. Rihanna heeft er ook een handje van om het zo makkelijk mogelijk voor haarzelf te maken en zij draagt deze trend dan ook graag. Verschillende mode warenhuizen bieden deze look voor een aantrekkelijke prijs. Je kan terecht bij H&M of ZARA, zij hebben uitgebreide collecties van deze stijl. De kimono is ook handig als je naar het strand gaat. Je slaat ‘m zo om je bikini heen en je bent klaar en volledig gedressed naar de laatste mode. Het zit natuurlijk heerlijk en is zeer luchtig als het zonnetje lekker schijnt en het warm is buiten.

 

Hoodie

We leenden de hoodie al graag van ons vriendje, maar we kunnen ‘m nu ook voor onszelf kopen. Al zal de hoodie dan niet zo lekker naar hem ruiken. Mocht je er een voor jezelf aanschaffen zorg dan wel dat het een oversized model is. Wat ook leuk is zijn de korte hoodies. Als je een afgetrainde buik hebt staat dat geweldig. Is dat niet het geval ga dan voor een regulier oversized model. Vooral de courante kleuren zijn het leukst. Je creëert een casual look met een beetje sport edgy randje. Draag er altijd een strakke broek onder, een skinny jeans of een legging (sport legging is trouwens ook leuk). Adidas heeft een hele gave collectie dit seizoen van hoodies met pittige prints die prima te combineren zijn.  

 

Flared jeans

Ook dit item is terug uit de sixties. Je draagt de flared jeans met blokhakken en een flaphoed. Dan ben je volledig door gestyled volgens de laatste trend. Grote zonnebril erbij en je maakt je look helemaal af. Bij een flared is het belangrijk dat het model ook bij je past. Kijk objectief naar je figuur en beslis of het iets voor je is. Het model maakt je benen langer en je taille slanker. Wat dat betreft is het heel fijn dat de flared terug is in het modebeeld. Heb je een appelfiguur dan is de flared niet echt aan te raken en past het model jeans niet goed bij je figuur. Je kan er een prachtige blouse met ruches bij aan of een lycra topje met boothals. Het is een uitermate geschikt item om eindeloos mee te combineren.