Schoenen!

Sneakers

Ook dit seizoen zijn de sneakers niet uit het modebeeld te krijgen. Het zit lekker en staat goed, zowel onder een broek als een rok. De sneakers worden zelfs gecombineerd met een culotte. Dit is een wijde enkel broek, die je trouwens ook dit seizoen weer terug ziet. De sneakers worden vertegenwoordigd door alle bekende merken, maar ook merken uit het verleden maken weer een opmars. Diadora is zo’n merk wat gebruik maakt van de behoefte om vintage sneakers aan te schaffen. Ook Kangaroos zijn weer helemaal terug van weggeweest. Sneakers moeten vooral lekker zitten en er tof uitzien. Ze zijn dit seizoen ook te verkrijgen in mooi pastels en Nike heeft een futuristisch model op de markt gebracht, die het passen echt waard zijn.

 

High heels

In tegenstelling tot de sneaker trend zijn de hoge hakken iets minder comfortabel, maar zeker niet minder mooi. Er zijn prachtige slingbacks te verkrijgen bij bijvoorbeeld Primark in bloemenprint met een minimaal hakje. Maar ook torenhoge killerheels in metallic goud en zilver bij Zara. Eigenlijk zijn alle maten en pasvormen goed, je kan met een hak de plank niet echt misslaan. In de combinatie met kleding weer wel. Daarnaast is het verstandig voor jezelf te erkennen als je er niet op kan lopen. Er is niets zo onsexy als een vrouw die als een dronken bambi op haar hakken loopt. Mocht dit zo zijn doe het jezelf dan niet aan. Er bestaan ook trainingen waar je looptraining voor hakken kunt volgen. Maar we zien wel dat als het niet je natuur is je het ook beter kan laten.

 

Sandalen

We maakte er vroeger grappen over, maar die tijd is voorbij. Een sandaal is en comfortabel en staat schattig zowel onder jurken, rokken en broeken. De sandaal heeft een ware comeback gemaakt en is te verkrijgen in hele minimalistische kleurstellingen, maar ook het ouderwetse merk Scholl is weer in. Waar voorheen alleen zusters deze schoen droegen, zie je ze nu volop in het straatbeeld verschijnen. Het zijn ook sandalen met een ergo technische achtergrond, dus het is ook nog eens erg gezond voor je voeten!