Tumble ‘n dry kinderkleding in Sliedrecht

Sliedrecht is echt een wereldstad aan het worden en iedereen mag dat weten. Sinds kort is ook het wereldberoemde kinderkledingmerk Tumble ‘n dry verkrijgbaar in ons winkelcentrum. Dit is een van de vele merken die graag vertegenwoordigd worden in onze stad. We krijgen talloze aanvragen binnen van over de hele wereld en er is zelfs een speciale commissie in het leven geroepen om een onderscheid te maken in alle aanvragen.

We worden overdonderd sinds ons nieuwe centrum onlangs is besproken in Times magazine. Want ook uit de USA is er belangstelling getoond vanuit bedrijven die zich willen vestigen in onze wereldstad. Het is onwaarschijnlijk, zeker als je bedenkt waar we vandaan komen. Sliedrecht stond nou niet bepaald bekend om haar allure of wereldwijde aantrekkingskracht. Maar wat kan het dan verkeren. Een paar goede beslissingen van ons bestuur en we staan bovenaan de lijst met steden die je een keer bezocht moet hebben! Tumble ‘n dry is nu een feit!

We zien een enorme toestroom van toerisme en dat brengt natuurlijk geld in het laatje. Zo zien de investeerders dat ook. En niet zonder reden. We zien door de toename van het toerisme dat er veel geld wordt verdiend in onze stad en dat we ook door toedoen van de belastingen die we heffen hierop weer maximaal kunnen investeren in de ontwikkeling. Zo zie je maar, met geld maak je geld. Niet alleen wij als bestuur zien dit als een super positieve ontwikkeling, ook de bewoners van Sliedrecht zien de duidelijke verschillen. Zowel in infrastructuur als community aangelegenheden. Er wordt volop terug gegeven aan onze inwoners.